Scarffeya Top Online Office Wear

PRINCESS RAYA INSTANT KIDS

Wafa Sayang U

Casual Raya Series

bESTIE sERIES

Scarffeya Demure Raya 2021

Scarffeya Demure Raya 2020

Testimonial

Eleora

Syantekkk Sngtttt

Hari Ahad dah ada kat rumah, dah try okay sngt2... Syantekkk sngtttt, kain pun x panasss, selesa.
Purchased:

Eleora

Rina Maria

Sunday, Apr 18, 2021

Eleora Set

Order hari ni, dah sampai, pantas

Anak 1year cantik terletak dekat badan. Semalam pagi order hari ini dah sampai, pantas.
Purchased:

Eleora Set

Sis Haslina

Friday, Jan 16, 2021

Helena, Zeydan

Lawa giler baju2 ni

Alhamdulillah dh sampai. Tengok depan2 lawa giler baju2 ini
Purchased:

Helena, Zeydan

Mastura Abu Bakar

Thursday, Apr 15, 2021

Camilla, Camilla Kids

Alhamdulillah Puas Hati

Saiz ibu dengan anak ngam... Material pun ok... Alhamdulillah puas hati
Noor Sofawaty

Thursday, Apr 16, 2019

Zeydan Kids Glam Maroon

Lawa kain dia

Dah sampai puas hati. Lawa kain dia...Ngam pulak dengan Isa, Kaki kena jahit sikit. Serious kain dia bukan murah punya. Tak rugi beli. Sesuai harga dengan kain dia. Betul helok.
Lissa Ibrahim

Wednesday, Apr 14, 2019

Esmeralda Kurung Kids

Lawa sungguh lahaiiii

Size 4 for 4 years, size 8 for 7 years... Fits nicelyyyyy kak fa. Tqqqq. Lawa sungguh lahaiiii
Fikriyyah

Monday, Jan 12 , 2021

Joanna, Paloma

Terbaik dan material sangat best

Home Sweet Home Series memang best dan sesuai digayakan ke mana-mana saja. Material sejuk, selesa dan less iron. Sangat memudahkan. Bf friendly lagi taw. <3 <3 <3
Purchased:

Joanna, Paloma

Noor Sofawaty

Sunday, Feb 7, 2021

Joanna, Paloma

Cinta Pandang Pertama

Pernah dengar cerita pandang pertama? Macam tulah perasaan Lissa bila pakai baju Joanna. Material Home Sweet Home kalini memang best, cantik itu pasti, kainnya sejuk, bila pakai rasa selesa, ironless & yang penting tak jarang. Memang berbaloi beli & berpuas hati sangat-sangat dapat memiliki Joanna & Paloma
Baju dari Scarffeya & designnya memang tak pernah mengecewakan Lissa sebagai Scarffeyalovers.
Purchased:

Joanna, Paloma

Lissa Ibrahim

Saturday, Feb 6, 2021

Joanna

Puas Hati

Dah try pakai HSH Paloma. Ya Allah serius!!! Lawanyaaa. Cutting HSH ni lawanya. Serius puashati sgt2. Even size dia besar tapi jatuh terletak elok je kt badan. Xnmpak besarpun. Serius2 berpuashati dan berpatutan harga baju ni. Material dia lembut dan Xjarang. Berpuashati beli dan tak menyesal beli Paloma
Pakai tadi rasa diri lawa dan nampak kurus.
Purchased:

Joanna

Fatin Hanani

Thursday, Jan 28, 2021

Joanna

Material Sejuk

Yeayyy dh sampai... Betul la material best giler... lain dari yang sebelum ni... sejuk jer.
Purchased:

Joanna

Nor Mazatul Azura

Thursday, Jan 28, 2021

[time] minutes ago, from [location]
You have successfully subscribed!
This email has been registered
Newsletter