Scarffeya Top Online Office Wear

Quisquemos sodales suscipit tortor ditaemcos condimentum de cosmo lacus meleifend menean diverra loremous.

Shop

Gegar Gudang MegaSale

Best Seller

Wafa Diamond Series

Sara & Tyra

#Scarffeya

Pakai Dulu, Baru Tahu
Scarffeya is the Malaysia Top Leading Fashion Online Store specialist in Executive Office Wear. We are selling Executive Outfit with great quality and affordable price. We offer variety choice of Executive Blouse, Executive Kurung, Office Wear, Suits, Pants, Skirt, Long Tops, Kurung Moden, Jubah, Dresses and Shawls.

Scarffeya Global Sdn. Bhd have been founded and established since 2014. Since then, the company have been growing everyday. Visit us now!

Testimonial

Joanna, Paloma

Terbaik dan material sangat best

Home Sweet Home Series memang best dan sesuai digayakan ke mana-mana saja. Material sejuk, selesa dan less iron. Sangat memudahkan. Bf friendly lagi taw. <3 <3 <3
Purchased:

Joanna, Paloma

Noor Sofawaty

Sunday, Feb 7, 2021

Joanna, Paloma

Cinta Pandang Pertama

Pernah dengar cerita pandang pertama? Macam tulah perasaan Lissa bila pakai baju Joanna. Material Home Sweet Home kalini memang best, cantik itu pasti, kainnya sejuk, bila pakai rasa selesa, ironless & yang penting tak jarang. Memang berbaloi beli & berpuas hati sangat-sangat dapat memiliki Joanna & Paloma
Baju dari Scarffeya & designnya memang tak pernah mengecewakan Lissa sebagai Scarffeyalovers.
Purchased:

Joanna, Paloma

Lissa Ibrahim

Saturday, Feb 6, 2021

Joanna

Puas Hati

Dah try pakai HSH Paloma. Ya Allah serius!!! Lawanyaaa. Cutting HSH ni lawanya. Serius puashati sgt2. Even size dia besar tapi jatuh terletak elok je kt badan. Xnmpak besarpun. Serius2 berpuashati dan berpatutan harga baju ni. Material dia lembut dan Xjarang. Berpuashati beli dan tak menyesal beli Paloma
Pakai tadi rasa diri lawa dan nampak kurus.
Purchased:

Joanna

Fatin Hanani

Thursday, Jan 28, 2021

Joanna

Material Sejuk

Yeayyy dh sampai... Betul la material best giler... lain dari yang sebelum ni... sejuk jer.
Purchased:

Joanna

Nor Mazatul Azura

Thursday, Jan 28, 2021

Joanna, Paloma

Material and Design

Puas hati dengan material and design tu penting
Baju dari Scarffeya tak pernah mengecewakan
Macam nak terus pergi office.
Purchased:

Joanna, Paloma

Nurshafiqah

Thursday, Jan 28, 2021

[time] minutes ago, from [location]
You have successfully subscribed!
This email has been registered
Newsletter